0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета!
Във връзка с обсъжданията за лекари и изследвания бих искала да ви помоля за съвет. При мен положението е следното: в началото на годината направих ИКСИ, но за съжаление бременността ми приключи с ранен спонтанен аборт. Т.к. през есента ми предстои отново такава процедура /която ще правя в чужбина, въпреки че живея в България/, бих ви помолила да ме посъветвате към кой лекар да се обърна при евентуална бременност. Бих искала да чуя мнението ви за свестен специалист по проблемна бременност в София. Знам, че въпросът ще предизвика дискусии, защото от всеки лекар има доволни и недоволни, но все пак се надявам да ми помогнете с мнение.
Аз самата съм посетила множество "светила" в София, но за съжаление все още не мога да кажа, че съм намерила "своя" доктор. От друга страна, кошмарният ми опит от предишната ми бременност ме кара още от сега да търся лекар, на когото да мога да разчитам.
*
Re: Търся лекар - специалист по проблемна бременност
« Отговор #1 -: Август 04, 2006, 11:20:44 am »
Опитай с д-р Мазнейкова. Тя е специалист по патологична бременност.
Ето ти координати:
София, бул. България 104
Многопрофилна болница за активно лечение "Св. София"
тел. 818 46 00
Късмет есента.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Август 04, 2006, 15:11:52 pm »
Д-р Виолета Димитрова и д-р Карагьозова от патологията на МД. Приемат в МЦ "Фемина".
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ФЕМИНА"
http://www.mcfemina.com
ул. "Дунав" №47
тел. +359 (2) 983 30 20
тел./факс +359 (2) 983 57 97
моб. тел +359 (88) 903 05 95

*
« Отговор #3 -: Август 04, 2006, 23:48:34 pm »
и аз съм за д-р Мазнейкова. успех.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #4 -: Август 05, 2006, 11:57:51 am »
Мазнейкова и  Димитрова
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Август 07, 2006, 00:21:22 am »
това, че бременността ти е завършила с ранен спонтанен аборт, не значи, че ще имаш и занапред проблемна бременност.
под "проблемна бременност" се разбират други неща, различни от спонтанен аборт в ранна седмица, когато никой лекар не може да направи нищо, за да спаси положението.
това ти го казвам за твое успокоение.
а иначе, и аз бих препоръчала Вили Димитрова за ехографско проследяване на бременността.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #6 -: Август 07, 2006, 10:57:39 am »
това, че бременността ти е завършила с ранен спонтанен аборт, не значи, че ще имаш и занапред проблемна бременност.
под "проблемна бременност" се разбират други неща, различни от спонтанен аборт в ранна седмица, когато никой лекар не може да направи нищо, за да спаси положението.
това ти го казвам за твое успокоение.
а иначе, и аз бих препоръчала Вили Димитрова за ехографско проследяване на бременността.

Благодаря на всички ви за отговорите!
Разбира се, и аз се надявам, че следващата ми бременност няма да бъде проблемна! Но все пак искам да бъда подготвена, за да не се лутам в търсене на доктори в последния момент.
« Отговор #7 -: Септември 05, 2006, 10:49:35 am »
Д-р  Ивет Райчева и д-р Дяволов, занимават се с патологична бременност........на 5тия етаж в Майчин дом.
И с двете бременности имах доста проблеми в първите 3 месеца и се наложи да лежа в патологията, от там съм чувала за Дяволов.
А при Райчева родих дъщеря си преди 2,5 години и сега пак ще раждам при нея.
Горещо ти я препоръчвам:-)
Успех
*
« Отговор #8 -: Септември 05, 2006, 11:46:00 am »
Д-р  Ивет Райчева и д-р Дяволов, занимават се с патологична бременност........на 5тия етаж в Майчин дом.
И с двете бременности имах доста проблеми в първите 3 месеца и се наложи да лежа в патологията, от там съм чувала за Дяволов.
А при Райчева родих дъщеря си преди 2,5 години и сега пак ще раждам при нея.
Горещо ти я препоръчвам:-)
Успех
Доктор Ивет Райчева не приема ли също и в частен кабинет на ул. Марица /до Черковна/?
« Отговор #9 -: Септември 05, 2006, 16:21:37 pm »
Да на ул. Марица и е частния кабинет. Ако искаш ще ти дам координати и телефони:-)