Здравей Tea_Tia малко се забавих с отговора
... Ами какво да ти кажа относно чувствителността на гърдите може да го отдадеш на смяната в нивата на хормоните. Аз на пример и то не всеки месец покрай ову получавам едно неприятно усещане на зърното на лявата гърда и то само на нея. Другия месец е на другото по следващия може и на двете или изобщо да не ме заболят. Всеки месец различно, но предполагам знаеш, че ако има нещо обезпокоително относно тези болки не е лошо да се консултираш с лекар. А за кистите ами зависи от кистата де аз мога да ти кажа за фоликулярните само защото съм "абонирана" за тях перманентно всеки месец
. При тях просто ф-ла не спира да ръсте ( нали там заради грешка в системата
т.е. в нивата на хормоните ), не се спуква, не се отделя яйцеклетка от там иде и невъзможността да се зачене. Кога се образуват?- когато ф-ла достигне ръзмери по-големи от 25мм в някои случай и 25 е много зависи от организма. Казваш че нямаш кисти дано да е така, но ти също казваш че не си правила фоликуметрия и не можеш да знаеш със сигурност. Не искам да те плаша разглеждам различните вариянти
. Мога много да ти пиша за това, но за да не отекчавам другите с информация, която им е до болка позната ще спра до тук. Съветът ми е да направиш поне две ф-трии, за да отхвърлиш напълно съмненията, че овулираш
Успех.