Моля те, кажи ти откъде ги взе твойте, т.е. от коя аптека?
Всяка една аптека, работеща с касата, може да ги поръча. Моите ги взех днес от първата срещната аптека (по случайност беше Санита - аптека, която не обичам).
Зайо, ако знаеш какво лутане падна с намирането на тези лекарства - не беше никак лесно. В няколко аптеки ги поръчах (това беше на 29.08) и ми обещаха, че ще ги има на другия ден. Обаче на 30.08 като звънях получавах един и същи отговор - "няма ги при нито един от доставчиците ни" - щях да полудея...
Тогава започнах да звъня на всички аптеки наред и попаднах на тази, която ми препоръчаха от касата (на ъгъла на Раковска и Графа). Там казаха, че имат всички лекарства, но да отида веднага. Излязох от работа, отидох дотам, оттам ме върнаха при личната, че ми беше сгрешила рецептата, от личната пак в аптеката... и вечерта успях да ги взема. Бях съсипана физически и психически, ама все пак доволна, че въпреки всевъзможните препятствия успях да си взема лекарствата.
И защо беше всичко това, като сега в новия лекраствен списък тези лекарства ги има, май само Декапептила липсва.