Heaven_New Много си мислих по темата.Открих си в тефтерчето,че 35 дни слкед като звъннах на моята ендокриноложка и и казах,че съм бременна и тя ми каза събота и неделя да взимам ударната доза по 250 оттогава спряха да ме болят гурдите и получих разтройство,което продължава и до днес.Когато влязох при гинеколога онзи фатален ден и му казах ,че имам продължително разтройство първите му думи бяха-трябва да спрем лекарствата,но тогава нямах идея кои лекарства.Сега колкото повече се замислям разбирам ,че тази терапия ми е убила бебчето.Няма какво друго да е,в смисъл че времето на увеличаване на дозата съвпада с времето когато изчезнаха симптомите ми.В понеделник съм на гинеколог да видим ще правим ли абразио и яе го помоля за еднин специалист ендокринолог,ще звънна и на личния си доктор за помощ,ще опитам да се свържа с доктор Начев и с Катя Тодорова,ако ми обърнат внимание по телефона.А на теб много ти благодаря,просто ме насочи,отвори ми очите.Сигурна съм,че съм здрава и всичко ми е наред освен това Хашимото,което ако се наблюдава от специалист не е фатално,фатално е когато некадърни хора се обучават върху мен.Гинекологът ми също беше много изненадан и неочакваше такова нещо.Незнам,ще действам в тази посока да си намеря специалист ендокринолог,но съм много разочарована от докторите тук,убеждавам се в тяхната непрофесионалност вече за кой ли път.Мечтая си за нашите бг специалисти.