Здравейте,момичета.Heaven_New Имам една ендокриноложка ,която уж ме следи,пиша уж,защото по всичко ,което изчетох в форумите се убеждавам какви специалисти си имаме в бг.Казва,че сега ТСХ-то ми е 0,1,това било добре,антителата са ми високи,но нищо неможе да се направи по този въпрос.Попитах ако пия селен няма ли да помогне,тя каза не.Нищо неможе да помогне на антителата да се намалят,но това не било проблем.Понякога като чета форумите,ами те момичетата тук по-професионално се изразяват и с някви медицински термини,а тук-никакви специалисти.Незнам как ти се струва,сигурно ембриончето още в 7 г.с е умряло,от 2 и повече седмици имам ужасно разтройство,никой не взе мерки,нямам болки в гърдите вече и вчера след прегледа гинеколога ми каза ,че в понеделник ще се видим да решим ще трябва ли абразио??Аз нито кървя,нито имам болки,прилича ми на мисед,а при мисед до колкото можах да прочета трябва медицинска помощ,организма неможе сам да се изчисти.Незнам,много съм объркана и си седя и си чакам,а вътре в мен има кървава тъкан,така ми го обясни гинеколога,е няма ли да стане инфекция,натравяне?Ужасно се нуждая от специалистите в бг,но имам още 4 замразени ембриона и ще опитам отново тук и ако не стане се прибирам лятото най-вероятно и в бг започвам от начало цялата процедура инвитро.