0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте. Дано не ви се стори тъпо, но наистина не знам, а е важно, защото започнахме с опитите за бебе.
На много места пише, че забременяването може да стане до няколко дни след секс. А аз имам чувството, че като стана права и де що има сперматозоиди в мен изпопадват :)
Те намират ли си някакъв начин да се закрепват в тялото на жената за известно време? Естествено аз не бързам да ставам, но ..... не мога и да лежа цяла вечност :)
 8O
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Споко, ако изпопадаха всички, човек да не беше останал на Земята. :lol:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
лежи се 20-30 минути.....!!! :Dтова е напълно достатъчно!!!!! :D
И да искат не могат да влязат всичките вътре, че ще стане пренаселено....митинг направо ;) Това в кръга на майтапа. Част от тях си влизат по направление, но останалата част си изтича, което е нормално. Не се замисляй толкова...прави любов, а не пиши труд за живота на човечетата ;)
УСПЕХ
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
хехехехех хубав въпрос нали :) Аз до колкото знам само 1% остава вътре, но тои е напълно достатачен и ако на мъжа му е наред всичко и преживяват достатачно време всичко си е ОК. Присъединявам се към девойките :D с пожелание да не го мислиш много много и късмет за напред :D
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Те намират ли си някакъв начин да се закрепват в тялото на жената за известно време?
Правилно си го казала, намират си начини.  :D Освен това и организмът на жената им помага. Цервикалната слуз, особено покрай овулация, образува канали, по които сперматозоидите преминават от влагалището към маточната кухина. А оттам вече им е много трудно да изпопадат.
« Последна редакция: Юли 30, 2006, 01:23:15 am от Meli »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
... и де що има сперматозоиди в мен изпопадват :)

:rockon: :good_post:
*
Благодаря, ви. Знаех си, че майката природа и дядо Господ не може да са оставили нещата така недомислени.
Ще видим след някой друг ден дали 1-ният процент си е свършил работата. Ако не, другия месец с нови сили :)
Успех от мен! :lol:
Матей - 1.04.2006 г
*
Мерси   :)