Ох... 3 дни не съм пушила. Няма вече да пуша! ПЪК!
Благодаря, че ви има! Като полудея много ме спасявате! За съжаление около мен няма много хора, с които бих могла да споделя плановете, мечтите, желанията или целите си (който както иска да го нарича). Приятелите ни или вече имат деца и за тях някак всичко преди раждането на малчугана е преминало на втори план или е забравено (което си е нормално), или нямат намерение изобщо да имат в близките няколко години (т.е. си живеят весело и нездравословно
), или (най-трудния за мен вариант) толкова много искат, че не остава време в разговора и за мен да споделя, че и аз искам, и аз се плаша от неуспех, и аз си мечтая... А и не съм от най-приказливите (извън форума не съм така многословна
) Но стига! Казах ви благодаря, "похвалих се " за цигарите... Една приятелка съвсем скоро роди, да са живи и здрави! Тя живее в Лондон и ми каза, че противно на много от схващанията в България, около нея били против бирата по време на бременност, както и против всеки друг алкохол, т.е. няма понятие "тежък" и "лек" алкохол, всичко е еднакво вредно. Аз все пак си мисля, че ако диетолозите го разделят така, сигурно има нещо вярно-едно е вино и бира, друго е водка и джин...