Здравейте момичета, съвсем нова съм тук, както и в правенето на бебета... Изчетох доста от сайта, на много въпроси ми отговорихте, благодаря! Много ми се иска да чуя вашето мнение по въпроса с отказа от цигарите. Ясно е, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ясно е, че трябва да си удрям главата в стената, защото не съм го направила по-рано, но ето че се оказах стабилна пушачка, която иска прекрасно,здраво бебче... Знам две версии за "правилното" отказване. Или график, по който се намаляват постепенно, защото било по-малко стресиращо за организма, или раз-прас и край изведнъж. Втория ми се струва по-реален, познавайки се, но ме притеснява т. нар. "изчистване" на организма. За колко време се случва то? Трябва ли да се пазим с мъжа ми през този период, за да не нахлуе всичката гадост в малкото човече? То естествено е смешно да си мисля, че ще забременея веднага, но пък не е невъзможно... При две мои приятелки точно така стана. Страх ме е да не сгреша. Благодаря ви още веднъж! Бебетата са мечти, които майките и татковците сбъдват един за друг. Пожелавм на всички много сбъднати мечти!