Продължавам да не пуша... Обаче, за разлика от предишните дни, започва да ми става приятно. Мнооооого приятно...
В къщи нямам миризливи, мръсни пепелници (не се налага и да ги мия). Ръцете и косата ми миришат на хубавите ми кремчета и шампоанчета и всякакви приятни глезотиййки, не на пепелник.
Нещата, които хапвам и пийвам имат съвсем друг вкус, ароматът им е някак по-силен, по-пълен. Цигарите не ти оставят почти никакво обоняние. А когато ми стане мъчно за аромата на цигара, просто карам някой от многото пушачи наоколо да издишат малко дим към мен. Това ми стига, защото само то е приятната част от цигарената миризма. Другото (пепелниците, остатъците от снощен дим в стаята, колкото и да проветряваш, пожълтелите пръсти, лош дъх, нервни изблици, отвратително кашляне, почти драйфане сутрин, а няма да коментирам какво става със зъбките...) Това са само т.нар. козметични плюсове, сега се радвам най-вече на тях. За по-сериозните, здравословните - все още не съм ги осмислила като победа някаква. Като децата съм малко - радвам се на това, което виждам, усещам и докосвам. А то е мноооого чистичко.
Успех на всички, които поискат да се чувстват по-добре! А ако не се изложа, може след време и аз да съм от полза за някого и някой и друг съвет да дам. За сега знам само, че с намаляване при мен не стана ( като пушех за 1 ден 5 цигари, вечерта изпушвах още 25, компенсация) . Знам и че ми е по-добре от 5 дни насам. Извинете ме за дългия постинг (поредния)