Днес цял ден ме глождат съмнения разни и накрая реших да ги споделя
Та ... при първата лекарка, при която ходих - за установяване на бременността макар и рано с коремен ехограф видя, че има ембрионален сак (което аз не можах да различа на екрана).
Днес - 8 дни по-късно при друга лекарка (първата е в отпуск) показвам бележката с инфото от първия преглед - където пише 5 г.с и явно правописна грешка на съкращението CRI 5мм,.... та изведнъж ми сервират, че имало една седмица изоставане в развитието защото сега 13-те мм били много малко за 6 седмица. Съответно какво изобщо е била видяла първата лекарка и ... леки намеци за некомпетентност.
До тук добре, но аз при това положение вече съм в срив и ... тичам при трети лекар. Той пък не успя да види нищо с коремен ехограф и съвсем ясно се видя всичко - като констатира, че развитието е нормално за 4 г.с. - така и пише на снимката от ехографа. А аз реално не съм в 4-та г.с., а в 4 от оплождането.
Та мога ли да попитам може ли дипломирани гинеколози да се омотат така в термините гестационни седмици и седмици от самото оплождане. И биваше ли да ми вадят акъла?!?!?!?!
И още нещо, което ме притеснява - при третия преглед преди вагиналния ехограф - без дори да разбера ми бръкна с ръка за да установи, че имам обърната матка ... възможно ли е това да е повлияло по някакъв негативен начин ??!?!
Извинявам се за дългия пост, но .... не мога да се събера в по-малко
надавям се поне да е разбираемо за четене