Тибетска рецепта, лекуваща 80% от болестите
Вземат се 6 броя яйца, но да са снесени през деня (съвсем пресни). Измиват се добре с четка и сапун. Слагат се в буркан за компот и се заливат до горе със сок от лимони. Престояват 1 денонощие в хладилника. През това време колкото пъти се сетите се разклаща бурканът. След 12 часа леко, с лъжица , се разбъркват яйцата, но много внимателно. Като изтекат 24 часа яйцата се изваждат и ципата се разкъсва. Разбиват се хубаво с миксер. Към яйцата се прибавя сокът от лимоните (вече бял като мляко). Прибавя се 1 бурканче мед (400гр.), 125 гр. чисто краве масло, 100-150 гр. коняк, едно пакетче небет шекер, но много добре счукан. Всичко това се разбърква много добре и се слага в хладилника.
Пие се сутрин, обед и вечер по една голяма супена лъжица половин час преди ядене. Ако се изпълни точно, след 20 дни болестите започват да отшумяват една по една.
Това е изпитана рецепта, ако не те притесняват яйцата. Мене лично ме притеснява да пия сурови яйца и ми се струва че рецептата ще е също така ефикасна без такива или ако всеки ден в дозата която ще пия добавям яйце а не да ги държа 20 дена в буркан.
Добре за профилактика са всички пчелни продукти и женшена.Цитросепта също е добър продукт който помага за доста неща.