Що пак да не мажат ми е от Аржентина,кадето си ходим всяка година.Идваме и в Българиа,разбира се!Лубимиат е трениор по футбол,тук в Африка вече си саздава име,има доста титли вече,абе голиама сме работа!!! Животат ни е доста разнообразен,всяка година в различна даржава,доста е интересно,опознавач много култури,саздаваш интересни приателства...Е има си и негативите,постоянно си в движение,това домашен уют...забрави!С моиат ЛАТИНО се запознахме преди 4 години в Мароко ,опити за бебе правим от Май 2002.Преди това никога не съм забременявала,но пак уж сам се пазела.сега посечтавам една много добра частна клиника тук в Жоханнесбург и се надяваме скоро да се появи един ПЛОД НА БЪЛГАРО-АРжЕНТИНСКАТА ДРУЖБА!!!
Иначе,сам родена в Разград(с всяко ново посещение го намирам все по-красив и по-красив...),живиала сам вав Велико Турново 9 години,докато учех в университета:педагогика и после психологиа.
Казват,че едно от наи-ценните неща в мен е чувството ми за хумор.Много често в Африка ми липсват интелигентни санародници за общуване,но почти навсякаде ,кадето сме живели имам ниакои качествен приател!
Ааааа,казвам се Ромина,а лубимиат Мигел.Не бих го заменила за никого другиго на света,дори и за ....Анди Гарсиа ,например,тои винаги ме подкрепя,даже когато ми откриха проблемите за неможенето да забременея,тои ми каза ,че ме обича още повече,защото сега и ще ме закриля до успешниа заваршек на лечението!!!Малко като в латино-сериал,нали?!
Имаме си костенурка,казва се Артуро,патува навсякаде с нас,обичаме много животните,но Артуро е наи-лесен за пренасяне,предвид,постоянното ни обикаляне по света!Целувки и успех на всички се представя и аз...Сигурно ще спечеля конкурса(ако се учреди такав)за наи-екзотичен адрес през последните близо 6,7 години!!!Живяла сум в Мароцо,Бряг на слоновата кост,Тунис,сега в Южна Африца,а да не говорим и че