Здравей Мели! Казвам се Силвия от гр. Козлодуй и съм на 32 години. С нетърпение очаквах момента в който ще запознаем. За сайта много ми е разказвала една моя много добра приятелка. Наистина, когато нямах проблеми влизах в сайта само от любопитство. Но след като преживях и аз една трагедия, просто усещах как имам нужда да споделя мъката и болката си с накого. И най вече да се запозная с момичетата от форума зачатие, защото както ми казва и моята приятелка pgzenga - споделената мъка от моя страна, и с подкрепата от ваша страна ще мога да гледам по-леко напред. А ето я и моята история. След като миналия май изгубих майка си - почина от инсулт, забременях. Всичко беше наред, не съм имала обичайните оплаквания като повръщане, гадене нито някви болки в корема. Ходих на консултация освен в Козлодуй и на още едно място, при една ужким още по-добра докторка. В Козлодуй докторката ми казваше, че всичко ще бъде наред и бебето ще бъде голямо. Много съжалявам че не останах да родя при нея. А другата ми докторка казваше, че бебето е нормално а аз съм пълна и затова корема ми е голям. На датата ми определена за термина ми предизвикаха раждане. Всичко вървеше добре, но в последният момент нещо стана и от датата 17 февруари т.г., когато докторката ми каза: "Силвия изпуснахме бебето" имам чувстовото че всичко е като на филм. В последния момент бебето се е било заклещило и не можа да излезе. А през цялото време сърдечните тонове на бебето играеха. Казаха ми, че това се дължело на усукване на пъпната връв някъде около телцето му. А и преди раждането ми казаха че имам тесен таз. След няколко маньоври докторите успяха да извадят вече починалото ми бебе, то тежеше 4.300 кг.
Не мога да си обясня само защо докторката ми каза че, ми дължат едно бебе, и не било хубаво да ходя по гробища след като майка ми била починала.
Държа се, опитвам се да бъда силна. Казват че живота е пред мен. Знам не съм нито,първата нито последната, но боли...
На моменти се усещам че ставам много злобна и агресивна. Искам да попитам: ако жени с които всичко е наред с тях и бебето и след раждане изпадат в следродилна депресия, какво да правим ние които си тръгваме от болницата само с две торби дрехи...?
Ще се радвам да ми отговори някой!