Здравейте, аз съм Милена на 28 г., а Maxi е защото в последните две години напълнях с цели 14 кг. От нормални 52 кг. Исках да съм примерна кандидат-майка и спрях цигарите с надеждата чудото да стане веднага но уви.....
Сигурно и на Вас Ви се е случвало. Мъжът е на 33 г. Заедно сме от 8г., но в началото не мислехме, че ще има проблем. Опитите продължават от 6 год., а лечението е вече 3-та... Взе да ми писва тъкмо си мисля, че всичко е ок и ето ти следващата болест. Досега се лекувах от объркани хормони /като в критическата/, после се оказа че само пролактина е космично висок, лекувах хламидии, а в клиниката на Щерев ме успокоиха, че каквото и да правя тръбите ми били срастнали и съм точно за ин-витро. В една дрруга тема бях питала може ли от УЗИ преглед да се видят....но това е дълга история.
Благодарна съм Ви на всички, че Ви има, защото не ми останаха хора, с които да споделя. Аз не пиша често, но всеки ден чета историите тук. Понякога си задавам въпроса "Защо точно на нас се случва всичко това?" и може би е смешно, но като не намеря отговор обвинявам Чернобил....
Успех на всички и дано скоро се радваме на повече бебета.