Здравейте,
Казвам се Светлана, на 25 години, зодия Телец, от София. Силната ми половинка (много го обичам да знаете
) също е на 25 години - Стрелец. Аз работя като счетоводител, а той като системен администратор. Семейство сме от юли 2005г., а опитите ни за бебе започнаха през март 2005.
До сега не съм се заемала истински сериозно с проблема, защото си бях дала време до тази есен "да се успокоя"
и като резултат от "успокояването" съм се превърнала в кълбо от нерви
.
До сега имаме направена една спермограма в началото на годината в "Тина Киркова" (която според лекарката е отлична, но така и не я видяхме, защото все я забравяше в болницата, а аз ходех в частния и кабинет), изследване за хламидия - отрицателно, хормони - всичките в норма, но прогестерона близо до долната граница. Овулация ту има, ту няма и т.н...
На 28.11 имам записан час при д-р Стаменов, а предната събота ще направим и нова спермограма - пак там...
Иначе със съпруга ми обичаме да трамбоваме по чукарите, обикаляме Стоте национални туристически обекта, аз ходя на народни танци, гледаме си животинките - две кучета, плъхче и царевична змия и изобщо не ни е скучно, но бебето ни липсва много и се надяваме да дойде скоро
Желая на всичики ви много
и само хубави новини!