Marmi, и аз се присъединявам към мненията на момичетата за поне 5-6 месеца. Между първия и втория опит направих дефакто само един напълно самостоятелен М цикъл, дойде ми след ин витрото , изчаках още една М, и веднага почнахме примолута за следващия опит, дойде М и започна начало на стимулацията. И естествено, не само че нищо не стана, ами и направих по-малко яйцеклетки от първия. Честно казано не знам дали има връзка, просто съобщавам факти. След втория опит почивах 6 месеца вече по препоръка на екипа във Варна, при които щях да го правя ( М след ин витрото - началото на март, а начало на третия опит - септември). Резултата беше три пъти повече яйцеклетки от първия опит, от които 70-80% се оплодиха. Е вече и протокола беше друг (дълъг), екипът също, което беше много важно и т.н. Освен това има значение и емоционалната почивка, за финансовата няма да я коментираме, и тя е много важна.
Когато и да решиш да започнеш наново ти пожелавам много много късмет, бъди спокойна и мисли положително! Този път ще е успешен!