благодаря ви момичета, за хубавите пожелания.
вия, благодаря за поздравленията и тук, ще дам "рапорт" този път какъв пол е и ако е мъжки се надявам да сме първи в списъка
стефи, благодаря ти за поздравленията, мисля че и ти има с какво да се похвалиш и затова искам да ти пожелая и на теб всичко да върви по мед и масло и да се радваш скоро на сладък бебок.
фауна, благодаря и на теб, пожелавам ти също всичко най-хубаво!
мари, и аз те помня миличка и стискам палци щъркела да дойде и при вас по-бързо /ако нещо не съм изпуснала
оганче, права си, като тръгне явно спиране няма, та и ти се готви за същото, и сега се възползвай от свободата че после няма мърдане
а за помненето, разбира се че те помня, дори сме си говорили на една среща на зачатие, беше точно след моето лапаро!
току що видях че и ти имаш вест и от мен ти пожелавам наистина безпроблемна и лека бременност и се пази!
аля, зайченце, сигнус, благодаря ви от все сърце
толкова мило ми стана като ги прочетох и видях доста от познатите никове с които "търкахме нара на проблемното", но мисля че повечето от вас също имат с какво да се похвалят
а другите скоро ще го сторят!
мен пак ме хваща параноята
защото имах един мисед аборт, /причината за който така и не се установи,/ и сега ме е страх да не се повтори