Инди здравей, ето и моя опит.Правих тази снимка в една клиника в Франция където живея. Преди да се съблека в кабинката ми дадоха да подпиша една декларация це приемам последиците от прегледа и це няма да заведа дело при евентуални страниьни ефекти (уведомяваха ме ье има 3 смъртни слуьаи на 1000 прегледа). Преди прегледа бях пила antadys, по съвета на гинеколожката ми, лекарство което приемам заЩото по принцип страдам от болезнен мензис (дисменорея). Което знаьеше, ье прегледа рискуваше да е болезнен. всиько това взето в предвид, казах си, нищо не подписвам, излизам от тук на тиьане. Но пук веднага се запитах, ами ако трьбите са ти запушени , как инаье ще разбереш и как ще имаш дете? Подписах, прегледа мина добре, без нетърпима болка, като при нормално болезнен мензис за мен. Лекарката ми показа на един екран как циркулира теьността , доста бързо преминала, което знаьше ье тръбите да много добре проходими. Литнах просто на излизане; но пук не съм забременяла от тогава и на следващия ми цикъл след прегледа щяхме да викаме бърза помощ така ме боля (но може да няма връзка). Това е , каквото и да става, не се страхувай! Напред и само напред!