Привет и от нас, другарки!
Радвам се, че все още мърдате, ама и да се оправяте пожелавам.
Аз даже не знам какво да пиша, то всеки ден едно и също, но пък готино едно и също. Матей си има приятелчета в парка вече, едно момиченце ги дармоли всичките. Хапе ги, скубе ги, рита. Майка й прави всичко по силите си да спаси децата от нейното момиченце, а Матей явно обича твърдата любов, защото май е влюбен в нея. Само за нея приказва и се вре постоянно сам.
Септември тръгва на ясла. Трябва да ходя да извадя протоколи, за абкм, за да мога да внасям храна. То и тест трябва да му направя, колкото и да не са меродавни, защото им проблеми и с други храни, не само млечни. За момента се опитвам да спазвам с него неговата диета, за да не му е кофти, че само той не яде определено нещо и да гледа как и аз отказвам определени почерпки.
Ще му бием и ваксината за Варицела, а аз ще си сложа тази за ЧПВ Гардасил 9.
Наближава 2024 и времето за трансфер. Когато Слънчицето казваше, че не си представят живота с още едно дете и че ще обичат друго дете така, ми се стори пълна глупост. Сега и аз се чувствам така. Не съм готова вниманието ми да не е на 100% в Матей. Надявам се, когато дойде време да съм станала готова, защото това ембрионче заслужава да го искам толкова, колкото съм го искала, когато правихме стимулациите.