И аз ще се включа набързо, че имам точно 19 Мин, докато Матей се събуди. Вече 20 дена сме в Новата къща, зор е. Че имаме много работа, ясно. Друго е да живея при майка ми, но сънят на детето отиде. През деня вече се буди на 25-30 Мин, когато трябва да влезе в цикъла на дълбок сън и не може да ги върже. Нощем на първото заспиване също. Нощем се буди и с писъци, за да го успокоим. Слънчицето учи за Консултант по сън и много ми отвори очите за някои неща. Заради тоталната промяна на обстановката съм се превърнала в асоциация за сън, за хранене, за успокоение, Абе за всичко на детето. Той отказваше да го приспи баща му, да го нахрани друг. Много трудно беше две седмици. Тя ми даде насоки разни, но осъзнаването на проблема е ключов според мен, за да се работи точно в тази насока. Засега нощния сън се опитваме на пооправим, за дневния просто го продължавам като го гушна и си доспи в мен.
Снимаха ни от БНТ. Уж трябваше да е репортаж за рождения ден на Зачатие. Поканих ги даже вкъщи, а знаете колко ме е страх от коронавирус, но заради Зачатие реших, че ще се снимаме. Дойдоха и темата беше инвитро, колко, защо, пък в кой е проблема. Отговорих искрено на въпросите, заради жените, които ще го гледат, но все скандалното се търси. Репротерката беше супер готина, просто не беше това, което очаквах. Каза ми Директно, че имам право да спомена сдружението само веднъж, иначе ще трябва да реже материал.
Дано се оправят всички дечица, писна ни на всички. Да идва вече пролетта и лятото. Да играят навън и 39 градуса да е само температурата на термометъра навън
P*S* редакция, 30 Мин по-късно се включвам с Матей в мен. Слънчицето ми каза за техника "Събуди, за да приспиш", това е точно преди влизането в друга фаза на съня да го галя, пея, за да знае че още съм там, днес най-сетне осъзнах какво работи при него и откара 40 Мин сън, виждах го как преминава през фазите, но имаше слюнки, които се учи да преглъща и се събуди. Слънчицето ще бъде страхотен консултация по сън, веднага разбра проблемът къде е и даде правилни насоки