Днес казвах на мъжът ми, че се улавям, че сякаш съзнателно не пиша тук, защото тази тема малко се превърнала от една болест в друга (което е нормално за деца в детски градини), но моите психически проблеми с параноя от болести около Матей се засилват така. Не искам да обидя никого, това са съвсем нормални неща, аз съм не особено нормално. Яко ме удариха тези пандемии и нещата при нас през тази година.
Но някак ми липсвате вие, толкова неща сме преминали заедно, та ето ме, изчетох всичко и ще мисля положително.
Хелиантус, мъжът ти не може ли да си дойде до България да го гледат по-обстойно? Сестрата на мъжа ми беше в болница в Лондон миналата седмица. Тя е с автоимунно заболяване от дете. Не могат да я изпишат цяла седмица, защото чакат резултати от изследвания 1 седмица, които след толкова дни вече са нерелевантни (абсолютно същата работа като с твоята бременност с Борис). Някак не са ми надеждни там и то за сериозни неща, особено във вашето положение, когато на мъжът ти се разчита толкова много. Те всъщност обсъдиха ли възможността да е в следствие на болестта на Крон?
Все още не мога да захраня Матей с някои важни за мен компоненти. Не може да яде сурови плодове и зеленчуци, не може да яде млечни. Образуват му се много болезнени газове, той плаче, нощем не може да спи. Децата с абкм се оказват дълго време с чувствителни стомаси. Все още го кърмя, не мога и да го отбия за момента, защото отказва специалното мляко, а не може да обработи млечните. А колкото повече отлагам, толкова повече и нямам желание за отбиване, защото така или иначе постепенно махаме кърмения. Аз продължавам да цедя, защото само малко Да не се изцедя и правя моментално мастит. Няма такова да намалява количеството изцедено. Правя за часове мастит, които са си съпроводени с инфектиране. Но ще трябва да отбия на пролет, защото искам да не стане отбиване заедно с адаптация към ясла, това съвсем ще го стресира.
Фонтанелата му не се затваря и това си е, пие по 6 капки витамин Д, Калций, но седи голяма.
Иначе не смея да го кажа, но ще се опитам да не вярвам в уроки: "Щастлива съм, момичета". Толкова щастлива ме прави това дете, дори не съм си представяла, че е толкова прекрасно да си родител, когато правихме опитите.
Само сънят още ни е малко препъни-камък. Събота и неделя го приспивам на обед в количката, през седмицата при майка ми спи в кошарата. На мен не ми се дава. Даже тя дойде веднъж у нас. След 5 Мин с тиха стъпка си излезе, а той беше заспал в кошарата.