Аз не се затрих, ами не знам какво. И аз като Тери все имам толкова много неща да напиша, че накрая на деня нямам сили и все си казвам утре, утре...и то стана... Много съм изтощена напоследък. Борис ми взима тока, за радост моя си имаме баба от една седмица та глътнах малко въздух. Иначе нищо кой знае колко интересно. Растем и аз и Борис 😁 Вече яко страх ме хваща как ще се справям с два броя, но знам , че ще се , просто не мога да си го представя как ще отделям по- малко време на Борко. Виждам се с психолог, което знаете отдавна го отлагах. Говорим си за диагнозата му, която не мога да приема напълно и си откривам някакви неща, още ми е трудно, но работим. И аз смених колата, ще старата 2 детски седалки обратно на движението не влизаха, а и като цяло беше малка и с малък багажник, сега се преродих. Много по- удобно ми е.
Надявам се болните вече да се оправят.
Маги ти си герой!
Павла, как е работата! Свиквате ли? На мен понякога ми се дохожда на работа да си почина малко 😁 След такава дупка не знам как ще е , но напоследък често мисля за работа.
Обещавам да пиша по- редовно!