Робин, не беше висока температура, но не съм я мерила. Като я вида, че е смячкана и отпусната просто давам лекарството. Криси е своенравна, за което имаме огромна вина, тъй като през цялото време сме гледали да не реве, за да се наспи Васил и (почти)всичко ѝ е угаждано. Та тя като види термометър почва да реве и аз просто избягвам да го вадя.
Тери, браво за колата. Вероятно сега се чувстваш по-добре с работата. Аз поне така се усещам когато правя каквото и да е извън дома и далече от смяната на памперси. Периодично презареждам, че иначе тази ограниченост в контактите ме натоварва силно.
Маги, радвам се, че засега удържате фронта и сте добре
Ние бяхме на поредното състезание с Васил тази неделя и се забавлявахме доста. Криси остана у дома с баща си, била е добре. В петък баща ѝ искаше да я изведе на детската площадка, а тя си скри обувките, защото мислеше, че пак ще я води на ясла. В събота си видя пантофите и ревна пак, дърпаше ги от мен, за да ги скрие някъде с надеждата, че без пантофи няма ясла. В събота вечерта е спала добре докато ни няма с Васил, но снощи беше пак на крак. В 12 цъфна при мен и ме задърпа в кухнята. Дадох ѝ да яде и пак я сложих в леглото, но тя си упорстваше и още 3 пъти ме вдига за компания. Към 1 заспа все пак, а към 5 е събудила баща си. В 7 едва стана за ясла и много рева докато я оправим, после се гушкахме малко и се успокои, излезе в приемливо добро настроение, но пак е влязла с рев там. Днес пускаха клипчета госпожите - децата танцуват, правят хорце, въртят се. Всички са спокойни, само Криси е цялата зачервена от рев, участва насила (една госпожа я държи за ръчичка). Към края на видеото (почти 2 минути) изглежда малко по-отпусната в обстановката, но в началото се чува как реве. Тази седмица ще ходи до сряда, четвъртък и петък искам да почина и да събере сили, че следващата седмица има ваксина. А в градината е пълно с болни деца - всеки ден по нови 3-4 майки пишат, че детето им остава вкъщи болно. Една днес каза, че цялото семейство са с вирус - 39-40 температура и повръщане. Иначе на Криси ѝ разсте зъб и затова също не иска да яде много. Гладна е, търси храна, но всичко отказва (мляко, супа, манджа, хляб, солети, бисквити...). Нямаме избор, ако сега я оставим без причина у дома след това ще е по-голям кошмар за нея. А и без това не очаквам да ходи дълго време без прекъсване, така че на малки крачки.