Супер идея. Ние сега за РД на Васил решихме да си събере деца на пейнтбол, но понеже е скъпичко и се разбрахме да е без почерпка. Просто да се накефят там и толкова. И без това децата като си тръгнат от РД са все гладни, а на празника не ядат. Ще направим по една торбичка с някакъв десерт, сокче и вода за гостите, но няма да се черпим и без торта. Торта у дома ще си вземем де, свещичките са радост винаги.
Криси днес станала към 14.30, към 15.30 отидох да си я взема и се почна едно деликатно... Своенравничка била малко. Ма то не е малко, много е! Тя заспива сама в стаята си и откак се научи да отваря вратите редовно тегля ключа на вратата и отключвам когато се кротне и вече спи. Но тя си играе, скача по леглата, слиза, качва се отново... И днес правила така в яслата също. Аз съм опитвала да седя с нея в стаята докато заспи, но тя и по мен почва да се катери и иска да си играем, така че това не работи. Нищо не работи при нея докато тя сама не поиска нещо да се случи. Следобед не е яла, защото не искала нейната филия, а филията на друго дете. Нищо, че са еднакви.
Сложиха им ваксина против грип и на двамата. На нея ще трябва втора доза след месец, засега са добре.
Джули, не е задължително бременностите да си приличат, така че има надежда. Желая ти да е лека и неусетна до края.
Маги, страх ме е дори да коментирам. Има някакви вируси, всеки втори се оплаква покрай мен. И Васил за кратко се разкашля преди състезанието във Варна, но за 2 дни с ударно лечение у дома успя да се качи на влака. Засега той ще вземе злато на общото класиране за годината, защото е все с медал и вкл. първи места, а другите деца или не са били на всички състезания, или са били класирани освен с медал и с 5-7 място и нямат шанс да му бутнат точките освен ако той не иде на последното състезание. Това много го е надъхало и дава всичко от себе си, реве като слезе от стената. А иначе си играят, слизат от стената и веднага отиват при следващия състезател да му кажат как да мине маршрута, къде е трудно и опасно и след това всички си играят заедно.