Леле, преди пишех по 10 коментара на ден, сега по един на 10 дена
При нас положението е все същото. Стига да сме живи и здрави, другото е без значение.
Бяхме днес на плуване за бебета. Много ми хареса да правя нещо, с детето пак, но правихме нещо различно от приспиване и никнене на зъби.
И сега смешната част. Тъй като може да се каже, че за сефте излязохме някъде по-ангажиращо, изобщо нямах рутина. На Матей бях взела хавлия, резервни дрехи, памепрси, бански, храна, вода. Всичко. А за себе си бях забравила хавлия и БЕЛЬО. И тъй като тръгнах от вкъщи с бански и отгоре с панталон и тениска се прибрах само по тениска и панталон без нищо друго 😁
Грейси, някой, за да ти каже, че е доволен от столче, то пази Боже този някой трябва да е минал катастрофа със столчето
Аз гледам adac тестове, каква група килограми ме устройва и друго много важно се оказва е наклона на главата при сън. Ние сме с Maxi Cosi pearl и наклонът е към 80-85 градуса, така че главата му се люлее и се буди. Има някаква ленти за глава,които майките слагат, но на мен не ми се струват безопасни. Имаме и второ столче на cybex, то пък като сложа детето и се оказва, че е все още нисък за него и едва стига облегалката на главата, а уж е в групата килограми и месеци. Затова доста майки ходят на място и проверяват дали на детето му пасва дадено столче. Оттам нататък всичко са adac и plus тестовете. Най-малкото да отговаря на i-size стандарта