Браво, Робин! Голяма помощ е, особено вече и с второ като ще сте.
При нас всичко е наред, но аз съм все с дефицит на времето. Дори и само основните неща да върша, все нямам време - пране, постоянно чистене, подреждане, гладене, малко готвене (добре че тук помагат мъжът ми и майка ми) и разходки по два пъти на ден и постоянно къпане в тия жеги поне по 2 пъти на ден и то не останаха часове от денонощието.
Със спането на Ивона нямам оплаквания. Сутрин се буди в 6-7 ч., кърмя я. После си играе час-час и нещо и заспива към 8-9 ч. Спи до 11 ч., понякога 11:30, тогава закусва попара. Излизаме на разходка. После обядва между 14 и 14:30ч. След това пак обикаля в леглото час - час и нещо, заспива към 15:30-16ч., спи до 17:30-18 ч., тогава е следобедната закуска. Пак излизаме на разходка. И вечер я кърмя към 21 ч. и след половин час е заспала. Спи си непробудно до 6-7 сутринта. Аз не я приспивам, оставям я в леглото и излизам от стаята, тя сама си бърбори, похленчва и заспива. Пускам й песнички да слуша. Иначе е много активна, през повечето време вкъщи стои права, обикаля, навън я разхождам, хваната за ръце.
Малко извън темата, можете ли да ми препоръчате столче за кола? Знам, че е коментирано назад в темата, но не знам дали ще намеря къде беше.
Скорошно оздравяване на всички болни и да не се разболявате повече! И на мен ми писна от този коронавирус - пак разгласяват по новините, че настъпва.