Как сте? Нещо има затишие напоследък. На мен никакво време не ми остава да пиша.
Лято, оздравяхте ли? Съжалявам, че не успяхме да се видим. То при нас е винаги голяма лудница като се приберем.
Другите как сте?
Ние сме си вкъщи, Борис уж вече е на едно спане от над 2 седмици, само един път спа 2 пъти миналата сряда, като заспа в колата сутринта, а следобеда спа 3 часа и не можех да го събудя, явно е имал нужда да навакса. От днес е сополив, дано не се развие повече от това. Не знам освен почистване с физ. Разтвор дали мога да направя нещо повече. Тук времето е ужасно променливо. Изгрее слънце- жега, след 2 мин. се скрие и духа вятър- студ. Не знае как да се облече човек.
Напоследък е ужасно мрънклив и ревлив, избиват кучешки зъби, сигурно и заради тях. Ядосва се като не може да направи нещо, тръшка се, красота просто. Освен това е много прилепен за мен и не признава никой друг, даже и баща си. Нищо не мога да свърша, но съм се примирила вече и колкото и когато мога толкова. Сега съм решила да го уча да спи сам в легло, в България повечето нощи си спеше без проблем, тук обаче имаме само едно travel сгъваемо легло , което е малко като размер и не иска много там и сега съм в голяма дилема какво да вземем. Чудим се между по- голям travel cot или дървено, което като се махнат решетките има опции 2 до 6 г. И 6+. Вашите деца на 2 + в какво спят. Какво ще ме посъветвате? Кога ги премвстихте в тяхна стая? Аз все си мисля, че за целта трябва да започне да спи по цяла нощ, а той си се буди, понякога само 1 път да яде, но последните 3 нощи яде по 3 пъти 🙄 и спи неспокойно. Да кажа , че за дървеното лвгло ме притеснява, че много ще се удря. То каъо преминава от една в друга фаза на съня става на дупе и пада на където му падне.
За ваксините тук не ме питаха дали искаме или не рота вирусната, всички я получават стандартно.