Олеле, Маги. Те се съсипаха, миличките. И ние сме болни у дома. Първо Васил се събуди с кашлица в петък, а следобеда вдигна и температура. В събота вече беше много по-добре, а в неделя спря и кашлицата. Дори не отиде на лекар - оправи се. Аз легнах с мокра коса и днес съм с болки в гърлото и течащ нос. Но Крисето е много зле за първи път. Досега не е боледувала повече от някоя лека хремичка за кратко. От няколко дни почти не се храни и аз мислех, че е от топлото време и някое ново зъбче. Вчера мерих температура 37, викам си пак от зъбче ще да е и дадох нурофен. Тази сутрин пак дадох нурофен без да меря температура, но ми се видя топличка. На обед почти не спа, примрънква постоянно и към 3 изрева много жално. Отидох, а тя беше огън гореща. 39,2 и дадох нурофен отново, а след час я заведох на лекар, но не при нейната. Ангина. Температурата не спада, преди малко дадох и панадол. Милата реве, очичките са зачервени, не иска да яде. Водица пие поне, но иначе лежи разсъблечена и само жално примрънква.