Здравейте на всички,нова съм във форума,но вече не знам към кого да се обърна.
С приятеля ми не правим опити за бебе,тъй като вече 2 пъти съм била бременна за съжаление и двата пъти завършиха с аборт.Единия път спонтанен,другият път по лекарско предписание,защото беше кухо яйце.Диагностицирана съм с тромбофилия.
Та към въпроса.Последният ми цикъл беше на 5.06 до към 9.06 и попринцип е доста точен даже ми подранява с 2-3 дни.По календар трябваше да ми дойде пак на 5.07,но вече сме 8.07 и цикъл още няма,признаци,че ще идва също(попринцип ми излизат пъпки,ставам нервна,подува ми се корема и т.н) Последният ни полов акт беше на 4.07.Направих на 5-ти тест беше отрицателен,на 7-ми също и пак беше отрицателен-Surechek.Нямам никакви признаци за бременност освен цикъла,който до сега не ми е закъснявал и че ходя често до тоалетна по малка нужда.Предните ми две бременности беше същото+адски болезнени гърди.Сега обаче това нещо го няма,дори не са напрегнати.
Та въпроса ми е може ли да има евентуална бременност при два отрицателни теста?Както казах,не сме правили целенасочени опити,но и не се пазим освен с прекъснат полов акт.Изчетох доста теми по форумите и повечето майки ги болят гърдите и прочие и теста им е показвал дори преди закъснение.
Някак си ме се иска,но тези два теста ми убиха надеждата