И аз както и го гледам мисля, че породени е по- добре. Да минава на един път, а и имат общи интереси децата, и в един момент започват да играят заедно.
Павла, давам парацетамол. Чакаме да избие втория горен резец и дано има малко спокойствие.
Аз да ви се се похваля или не съвсем... Засега успешно спрях левотироксина. Спрях го в началото на ноември, давах кръв на 22.12, вчера се обадих да попитам как ми е ТСХ, че никой не ти звъни с резултати, ако са в норма. Е 2.43 е, което е добре, но! Как трябваше да е за брменност под 2.5 или под 2? И сега съм голямо чудене дали от 1.11 до 22.12 е достатъчно време и дали не се е покачил още след това и какво ще стане при евентуална брменност. Утре имам час с репродуктивен и ще говоря с него за това, дано се разберем нещо да ми се следи това ТСХ. Много се вълнувам за утре. Много се надявах още този месец да започнем с опитите бех изчислила, че МЦ ще ми дойде на 6-7 .01 и започваме, ноо като никога ми дойде на 28 ден, т.е. вчера , а летрозол се пие от втори ден, а утре ще е трети, така пише, че съм го пила на кутията от миналия път. Викам си имам го вкъщи, няма да чакам да ми го пращат, но не е било писано така.
Тери, супер че Матей харесва раницата. Аз много обичам да нося, но скоро не съм, че и Борис много обича и заспива почти веднага като го сложа, което му обърква графика. Хубаво са те посъветвал ьа консултант по кърмене. Аз от Ася Демирева съм много доволна, прекрасна е.