Честита Нова година, момичета и сладки дечица <3 Пожелавам ви да ви е мирна и щастлива. Щях да напиша позитивна, ама то в момента има и друго значение
Слънцемое, евала жена, направо не знам как се нави и е страхотно как го приемаш.
Джули, как сте, оздравяхте ли?
Грейси, и аз като теб стискам краката поне, докато стане Матей на 3. Имаме едно ембрионче и ще си го приберем тогава, но тотално се отказах от идеята за породени.
Да имам второ сигурно може и да не кърмя. Много лишения с тази диета: без млечни, без пакетирани, всичко със сухо мляко (което се оказаха доста неща), бобови, колбаси, цитруси, какао, ядки, кайма, кебапчета, кюфтета. Абе много неща, за първи път през живота ми толкова ми се яде, все съм била на диети знаете, но сега съм зверски гладна заради кърменето, а то нищо не може почти и пак ми прави понякога реакции. След Коледа с разстройство и повръщане на фонтан беше малкия. Аз го приех нормално, но Мишо се притеснил и записал час за лекар. Беше си ок детето, пак беше реагирал на храна. По Никулден пак беше така. Ще започвам да си записвам какво ям, защото явно изпускам някакви алергени. И съм облажила с нещо по празниците.
А той яде много, отказва специалното адаптирано мляко. Даже с кърма му го смесих, но плюе. Искам на ден по 10-15 мл да му дам, да свиква с вкуса, защото от умора намалява понякога драстично кърмата и тогава няма с какво да го храня. Та кариерата ми на кърмачка доста ми тежи, но пък е толкова хубаво чувството на близост в тези моменти.