Маги, не се нервя. Пред него не реагирам, защото, знам че ще го предизвикам повече, само се притеснявам да не е стресиран. Не, не го приемам като болен със сигурност, има някакви специални нужди, но аз не го приемам като различен от другите деца. По- скоро имам страх някой или нещо да не го накара да се чувства различен, което в някаква степен е неизбежно , но накрая с моите страхове аз ще го направя. Просто и аз не знам как би следвало да се държа и да приемам нещата . Иначе знам, че на всички деца или бебета им е забранено нещо, но проблема е в моята глава.
Маги, бързо да оздравяват!
Павла, не става. То е като каша и е гъсто и трябва да го приеме всичкото, а си е доста. Диетоложката не дава да го мешам с нищо. То не е проблема във вкуса или какво е, той в момента нищо не иска да яде, а освен добавката трябва и да изяжда на всяко хранене опредлено количество от определени храни, което е мъка. Толкова си права и толкова добре си го казала. Аз до скоро наистина не осъзнавах, че греша, а сега знам, но не мога да се справя емоционално. Ще трябва да говоря с психолог, но съм се запънала като магаре на мост, че се справя, а очевидно не се и вместо да съм полезна на детето си..., но ще говоря, не се справям. Иначе ние сме късметлиите да му бъдем родители, просто в толкова прекрасен!
Благодаря ти!
Джули, и на теб бързо оздравяване. Дано се размине малкия.