Маги, с доста закъснение, да са ти здрави, щастливи, любопитни и винаги усмихнати момичетата!
Аз нямах много време да пила, че този малкия ми взима тока
Скокове, зъби, знаете как е. От 2-3 седмици го мъчат горните резци, изглеждат сякаш скоро ще избият. А дано! Имахме един период с много неспане. Сега уж спим повече.
Аз много се вълнувам за Коледа. Най- чаканата и щастлива Коледа с нашето момченце. Мм е на работа на 24 до 6, та докато си дойде, слагаме малкия да спи и това е...за съжаление. Но на 25 сме си заедно, баща ми ще дойде. Щяхме и с едни приятели да се събираме, но и те са с Корона от вчера и ще са под карантина. Ние пък от онзи ден сме с трета доза ваксина.
И аз ние не празнуваме месечинките. Само го снимам със стикери и понякога му купувам по нещо.
За Нова година и аз го мисля, въпреки че гърмежите тук нямат нищо общо с тези в България. На Bon fire night не рязбра много, дано и сега е така.
Борис става все по- човек, всичко разбира, не мога да му се наситя и нарадвам. Не всичко е розово , мисля че започвам да имам някакви по- сериозни психологически проблеми свързани с ФКУ, тая храна ще ме побърка. Не ядем пред него, откачам , ако някой ни покани на гости, общо взето заради яденето не се виждаме с хора...уф не знам.
За температурата, ние спим на около 20- 21, Борис е с боди потник, ромпър, и чувалче 2.5 тог, но се оказа, че му е студено така и му мятам и едно не много дебело одеало отгоре. През деня сме на 22-23 макс.
Тери, много е тежко недоспиването. Аз постоянно правя глупости, като да питам всякакив неща в хладилника
, ще става и по- добре.