Мише, честита 2-ра годинка на Дара! (на патерици) Да ви е жива и здрава и много щастлива! Бързо оздравяване на родителите ти!
Мен взе много да ме дразни тази ситуация с Ковид, то не бяха варианти, щамове и т.н. Все още не съм се уплашила достатъчно. Не знам да се страхувам ли, какво да правя. Много повече се дразня. Сега баткото се върна на училище, да видим какво ще е.
Ние ходихме 2 пъти на село, 1 път с приспиване. Точно тогава бях настинала от разходките в града и имах хрема. Даже ме втресе, пих парацетмол и се оправих и след това вече бях добре. И на Ивона излезе хрема. Но се оправи за ден-два. Капахме 1-2 пъти капки за нос и с уреда за хрема й махаме сополите. Вече седмица сме си добре, но и не сме излизали много заради времето.
Коликите продължават да я мъчат, но все са си вечер, а понякога и през деня. Но нощем най-късно 1-2 заспива и се бъди 6-7 ч. Например, тази нощ за първи път направи 7 часа да не е яла и 6,5 ч. да спи. Нахрани се към 12 ч., заспа към и половина и се събуди в 7 без нещо. Но пък за сметка на това вчера от 9-10 ч. сутринта цял ден ми е мъркала/плакала с много малко паузи от сън по половин-1 час. И така. Да видим днес как ще е.
Тери, браво, че си намерила цаката на храненето. Чудя се и при нас дали няма някаква алергия и затова да плаче.
Робин, браво и на вас за захранването. Много е пораснала София по това, което описваш
А колкото до болница, и ние откарахме 4 часа, като й махаха пъпчето. И през цялото време беше спокойна, за разлика от майка си
Децата явно са по-търпеливи, като по-малки.