Ох, най-накрая съм сама и имам време да пиша.
Лято, как се чувствате в новия дом, свикнахте ли вече?
Тери и Робин де се изгубиха?Грейси и тя да мине да каже как е Ивончето.
Ние сме добре.Дребните порастват с година след една седмица.Връщам се назад и всичко ми е в мъгла.Толкова са пораснали, ама толкова!Вече имат вид на момиченца, не на бебета, изгубиха онзи бебешки закръглен чар.Имат и косичка повече, макар в сравнение с каката да е в пъти по-малко. Опитват се да казват думички, НЕ-то им се получава много добре
Дадох им пъзели с дръжки, тези най-елементарните с формите на животни, коли и т.н. голяма игра пада и бързо схванаха какво да правят.Махам периодично бебешки играчки и вадя, нови за тяхната възраст.Извадих и пластелина.Харесва им да играят с него и само това ги кара да стоят по-дълго време на едно място. Много са интересни.ГОворят си една на друга, казват си коя какво да направи, къде да отиде и така.Вчера като бяха разделени Ади, мине не мине и викаше Габи де е?
Габи, добре е била на яслата, но не е искала да яде.Тя е злояда по принцип, но като гледа, че Ади яде и да не се мине и тя яде.Много неща ги правят, защото другата го прави.Да не се минат
Обожават кака си.Очите им светват като я видят.Много играят с нея и я търсят постоянно.Тя също се занимава с тях, те и за това я търсят де.Тичат из апартамента, тя ги подмята много, въобще е голяма забава.Вечер в къщи е някаква лудница.Те тичат и пищят, тя ги гони и крещи, абе шумно е, но къщата ни е пълна!
Естествено се бият и трите.Да и трите!Близначките се бият една друга за всичко.Коя какво взела, искала да се качи, яла, въобще за всичко.Моника ги бие ако и вземат нещо нейно, те я хапят ако тя ги ядоса.Така че всички майки да знаят, всички деца се бият.Аз ако съм на близко реагирам, ако не съм се разбират както могат.Е накрая утешавам разреваните и наказвам всички, за да има мир.
Каката, е голяма.Учи с голямо желание.Има за сега само хубави оценки, чете вече добре, абе пу- пу- доволна съм от нея.На моменти не слуша ама то е нормално!