Тери, виждам, че нещата се оправят при вас след 3-тия месец. Само така на по-добре да върви.
Аз моето бебе не бих определила неспящо, по-скоро ревящо
Значи, ако не я мъчат коликите, почти за нищо друго не реве, нито за ядене. Само ако се е напишкала и намокрила дрехите съм засичала, че мърка. В количката навън много добре си спи, даже сигурно ако има колики, разходката навън я приспива и забравяме за коликите. В кошарата се опитвам да е разлюлея все едно е количката и тя се унася, но като спре, пак почва да реве. При нас няма особена промяна - един ден е добре, един ден зле. Онзи ден цяла вечер и нощ не рева, но вчера от 9-10 сутринта до снощи 3 часа голямо мъчене се мъчи. Имаше промеждутъци на спане по 1 час най-много, но като цяло много неспокоен ден беше. Сега от снощи си спи, само с едно събуждане за хранене. Пу! да не й е уроки! И аз малко се притеснявам, като минат 6 часа между две хранения, като се има предвид, че редувам гърдите, т.е. на 1 гърда може да се получи отстояние 8-9 часа. Но не съм се цедила. Гледам, че кърмата се регулира, организмът се настройва. Ивона продължава да си похапва хубаво и всъщност по-честото ядене, когато е с колики, уж за успокоение, й изиграва лоша шега, защото коремчето продължава да се пълни и пак се мъчи. Като не яде по 4-6 часа нощем и сутрин преди обед, е по-добре и по-спокойна. Но следобед и вечер си наваксва с на по 2 часа хранене.
Между другото и ние сме със сополи. Т.е. аз имам или имах хрема. Беше за 1-2 дни, като първо започнах с гърло. И снощи на Ивона й беше променен гласа като пресипнал и видяхме в нослето малко сополи. Сега спи и е спокойна. Не знам дали да правя нещо конкретно. На мен последно снощи ми тече носът, сега се чувствам, че нищо ми няма. Дано да съм се оправила.
Павла, успех с операцията!
Хелиантус, честити думички! С огромно нетърпение чакам и Ивона да почне да говори, ама има да си чакам доста
Първо да минат коликите...