Браво, Хелиантус, за решението за второ. Жалко само за кърменето, наистина много неприятно се е получило.
Тери, разбирам ти страха. Наистина ти се струпаха много неща на главата. Дано, обаче, да влезете в ритъм скоро и всичко лошо да отмине. Пък и ти имаш време за второ, може и по естествен път да стане... и повечко годинки разлика да имат, например 5-7 год., ще си е супер. Но да не давам акъли, вие ще си го измислите най-добре, като му дойде времето.
Ивона също има проблеми с коликите. И аз така на моменти ми идва да вдигна ръце, да кажа не мога повече, обаче не става така. Такива ужасни колики има (или имаше преди няколко дни), че мислех да спра да я кърмя и да мине на АМ, защото си мислех, че не й харесва кърмата ми. А тя много добре си яде и аз явно имам достатъчно кърма. Също мисля, че доста е наддала. Днес сме на първи преглед при педиатърката и ще видим.
Лекарствата против колики не помогнаха явно достатъчно. И от няколко дни й слагаме торбичка с черешови костилки и чак това най-накрая помогна. Преди това и върху баща си като лежеше, й помагаше, но с костилките е по-добре. Иначе ужаса с коликите беше 2-3 пъти в денонощие, като веднъж около обяд, втория път вечерта от 6 до полунощ - рев та рев, хранене през 2 часа, щото си мисля, че е гладна, наакване, изпишване, смяна на 10 памперса, повръщане, хълцукане и после пак рев и не ще и залъгалка и така. Слава Богу, обаче, през нощта заспиваше и така се будеше след 5-6 часа. Така вече седмица и повече прави по-големи паузи между храненията и нощем и през деня по 4 часа да спи й се случва. Но после пък няколко хранения прави през 2 часа и наваксва.
Ние пък трябва да решим дали да оставим замразеното ембрионче следващата година. И аз не знам какво да решим. Аз малко се чувствам стара и не знам дали ще мога да гледам 2 деца, като не броя голямото ми, макар че и след него трябва да вървя да чистя и пера, докато е вкъщи, поне до 19 години. Ще видим какво ще решим, сигурно ще оставим ембриона, но после не се знае какво ще стане.