Както са казали и другите , Тери, от недоспиването е. Аз съм още така, но това е положението. Спи до него, не е нужно да е върху вас, нищо няма да му направиш. Ще се наспите така. Иначе да знаеш, че си търкат лицата и защото им се спи, и аз така преди 4 месеца бях решила, че избива зъб, ноо още няма ни един. Може и зъб да е при вас, разбира се, случват се и такива чудеса на 2 месец, макар и рядко. Кърменето легналага е чудесно, хем ти почиваш, хем бебето доволно.
Мм е болен и се е изолирал от нас от петък и този уикенд ми се видя не безкраен, а не знам какво. Борис е супер палав, постоянно в движение, краката правят едно, ръцете друго, не ме оставя да го оставя сам дори за секунда, нещо ми е в повече преумората напоследък. При тази задна хрема задължително ли кашлят? На него вече не му тече носа, но хърка и звучи като да има секрет там някъде. Освет това от няколко дни забелязвам, че дъхът му е променен...по- сладникав някак си. Първо мислех, че е защото му е запушен носа и диша повече през устата и като спи му текат лигите, но вече уж си диша повече през носа и сега взех, че се притесних от какво пък е това...нещо ми се привидя, че и зъби може да са тръгнали, това променя ли дъха?