Привет на всички! Започнахме втори антибиотик - ципрофлоксацин, който е единствения вариант за Дара, освен инжекции, понеже се оказа резистентна към останалите по антибиограма. Направо ми се плаче, четох му листовката и не е за деца под 10 години - увреждал ставите, мозъка, нервната система
, но нефролог, хомеопат и педиатър ми казаха, че нямаме избор с тази резистентност след зината. Бактерията се разви над 10^5. Този път няма температура и бях в голяма дилема какво да правим, да не я тровим, особено с този вид антибиотик, но ни убедиха, че ако се забавим с приема, може да развие пиелонефрит. Има педиатрична аптека в София, която изготвя сиропи за бебета от лекарства на таблетки. Не знаех до вчера за тази възможност.
Павла, успешна операция, без притеснения! Браво за силата ти, предай я на момчетата!
Маги, не ти е лесно, но си много организирана и успяваш с трите деца, аз с едно и съм хаос.
Хелиантус, само мога да се възхищавам на отдадеността ти, браво, мамче, ти си супер мама!!! Сметки, готвене и прочие - аплодисменти! ❤️