За заспиването самостоятелно да си кажа-през деня не става при нас,вечер заспива сама ,от раз стана.Просто ме блъскаше веднъж и реших да не се боря с нея,оставих я в кошарата и заспа .
Аз ако мога да върна времето бих давала вода,ако ще й 30 мл на ден.Според СЗО не им трябва вода на децата,но аз не съм фен на СЗО ,освен това техните проучвания има значение дали са правени в Анадола,в Зимбабве или в Италия примерно .
За неспокоен сън,нямам много опит,само като е била болна е мрънкала вечер.Нани нани харесвам и по тяхната табличка се ориентирах .Сега спи по веднъж дневно,става в 9,спи към 14 и в 20 пак е задспала нощен сън.Онзи ден се ухили и видях нов зъб,спяща е по принцип,и ако се буди цяла нощ ще разбера,че нещо не й е добре.
Без климатици няма сън,пускаме във всички стаи,не мога и вкъщи да се потя.
Тук е кошмар,егати хранителната верига.Първо листни въшки ама многооо,след това калинки ,които дошли да ги изядат.Вчера тръгнаха едни мини осички,цъкам гугъл-били естествен враг на калинките.А техен естествен враг били хлебарките.Вървиш и я калинка те ухапе,я оса те кацне.
Павла,благодаря ,но няма да си тук.Много мило предложение,Зори много търси контакт с деца и щеше да е много щастлива.Вчерс бях при Александров,ще става дядо август на момче,младши почнал работа в МД и ходи рядко в АГ.И за пръв път от години ми се случи да отида на гинеколог и да ми каже -перфектна си,матка,яйчници ,всичко е топ.В понеделник отивам за генетични изследвания и следващият цикъл започваме .Стискам палци на моята реципиентка .Попитаха ме имам ли финансови претенции,казах че нямам,не е домати да ги продам.Искам само да ми бъде платена детегледачката,която ще гледа Зори.Работи в частна забавачка ,но ще се ангажира там персонално с нея,понеже са по-големи другите.
Вчера ходихме да й взимат кръв,блъсна лаборантката,но не изплака,голям герой е .
Маги,направо ми звучи като да плаче за едно уиски ситуацията .