Ох, Робин, най-обичам така хората да си кажат...мнооого дразнещо .
ЗБВ е супер, в нашия случай нещо се оказа леко сложно, въпреки че ни тръгна много добре и чудесно си се храни сам и сега.
Не трябва да яде месо, яйца, повечето млечни, някои са силно ограничени, например може в момента по лъжица и половина кисело мляко, сметана, масло може 180 гр на ден, ядки, семена, зърнени, бобови не може, както и аспартам. Много зеленчуци са ограничени...всичко с високо съдържание на протеин, конкретно фенилаланин. Много е сложна диетата, много. Не можеш да седнеш да изядеш един картоф, можеш да изядеш примерно 80 гр, това е то, трябва да си го примериш. Изисква много смятане, таблици, книжки, плануване...., но това е, нямаме избор. Много е тежко обаче и от време на време си поплаквам. Аз малко съм се "смахнала" да речем. Вече не ям пред него и на никого не давам да го прави, защото той е лаком и иска от всичко, а няма как да му обясниш на този етап, че не може. Ядем пред него само , ако ядем същото, т.е. предимно плодове засега, после ще готвя еднакво изглеждащи неща...някак.
Мише, бяхме оправили съня , да. Особено в България беше супер. Всичко беше под час и много предвидимо, вечер спеше идеално. Сега нещо с часовата разлика се обърка, а и започна от около седмица да заспива безразборно в колата, преди заспиваше само, ако му е време, това много обърка на няколко пъти режима, сега хремата и нещо не можем да влезем в релси. Снощи , ако съм спала 2 часа на много пъти добре е, доста си поплака заради запушения нос и моето началство да му пръсна спрей в носа.