Кукапетъл, много неприятно. Аз бих слушала Ася за кърменето. Иначе да и кучето трябва да се обезпаразити, може и да не е от него, но знае ли се. Бих обезпаразитила 3 пъти през 14 дни.
Лято, тия Борисовите крака не можеш да ги завиеш
. Не знаеш за какво чудо става въпрос, рита постоянно и толкова бързо, че не мога да ги фокусирам. В количката се вози като шеф с крака върху напречната греда или с крака нагоре , абе все висят от някъде и все рита. Сменяне на памперс ( с гащи е, че с другите съвсем нямам шанс) , слагане на чорапи и панталони е истинско предизвикателство, и прилича на борба в свободен стил, докато надена единия крачол или чорап вече е изритал другия плюс, че се върти като пумпал. Всеки път се препотявам поне 3 пъти. А за рязането на нокти да не ви разправям, всеки път ми става лошо като дойде време. Като беше новороден си мислех, че е трудно с памперса и имах чувството, че слагам такъв на хеликоптер, а сега е още по- зле. Имам едни такива меки като терлици, но не плетени, а от плат, тях слагам, но трудно се задържат на краката му. Станал е толкова палав, че не знам. И любовта му е една мечешка
, докато го кърмя ме рита през лицето, по гърба, скубе ме, хапе, щипе, драска. А как се научи да вика последната седмица... Шегуваме се, че в България му е избил балканския ген
Мише, казвала си, че Дара е големичка, не знам как се справяш ти каквато си слаба и дребна. Борис и той засега много хапва, направо е бездънна яма. Той вече е много активен и се надявам да намали темпа на качване скоро.
Джули, дано ви се размине. Изобщо не е задължително да сте се запазили.