какви дрехи имате вие, хора! За двамата общо от 0 до 1г имах 3-4 не много големи торби с дрехи, като вътре са и чувалчетата, чорапи и подобни. Една малка рециклират, че бяха в лекета от ЗВБ. Като Борис беше със същите, които ползвах със Симеон.
На сезон имат по 2 чифта обувки, а лятото и едни за плаж. То аз имам толкова. Опитвам се и за сега успявам, поетапно да се разделя с вещите ни, които не ползваме. Има доста дрехи, което искам да раздам, защото тук няма истинска зима и нямам нужда, а и в България носих само при -10, пуловери и вълнени неща.
Тъпото е, че все още съм емоционално свързана с разни неща. И до там ще стигна. Път имам и една торба с 'ще отслабна'
, ама не мисля, че някога пак ще съм толкова слаба.
Децата плачат. Сополите вместо да минават им стават по-зле. Нямат температура, но видимо не им е комфортно. За капак се скапа и времето. Затворени сме вкъщи и те откачат. Аз заедно с тях. Добре, че прървия лосдаун им направих стая за игра. До такава степен откачат, че вече просто изсипват всички.
Имат една седмица да се оправят. На 4ти да на училище, ако нямат симптоми. За сега ваксината бачка. Аз съм изморена, но нормално. Нямам нито един симптом. Имаме още 10 дена до теста. Аз ще си се проверя вкъщи, че да знам, ако трябва и заради себе си да се изолирам преди официалния тест.
Лято, дано не се провали рождения ден и всичко мине както си го искате.
Хелиантус, по-добре да ти липсват малко роднините, отколкото да ти са на главата.
Дано скоро намериш сън, Маги.
Тери, Как сте с Мати?