Ух, може би и аз трябва да пия метформин, ще видя да си направя едно натоварване с глюкоза. И аз не спазвам никакъв режим, което не е много добре.
И аз така съм чела, че се процедира с езика, но взеха да ме питат роднини ама как така детето ще тръгне на градина и няма да разбира езика, гадно ще е и взех, и аз да се чудя, а знам, че ще си го научи без проблем.
9 месеца е майчинството, до 1 година ти пазят работното място, но аз и преди работех като по заместване на различни места и ...дълго е обяснение, но общо взето нямам постоянно работно място. Засега не планувам да започвам работа, по- скоро плануваме кога да е бебе номер две
. Може да поработя от вкъщи, понеже вече съществува чудото наречено онлайн ветеринарен лекар, но не бързам, засега е невъзможно, а Борис не си представям да го дам на градина преди 1.5-2 години поне...не знам, още ми е някак далечно.
Днес го кръстихме и мина много добре. Той се смя през цялото време, ако му бяха дали възможност щеше да изплиска цялата вода от купола, че много обича така да си играе. Досега не бях присъствала на кръщене ма бебе, което да мине без рев и драми, голяма усмивка е той.
Тери, дано е нещо моментно от храна например. Всичко ще е наред , няма как да се изолираш.