Ох, Маги, дано бързо се оправят момичетата, аз мислих, че при Дара е от пяната повръщането или от новата кухня, но педиатърката й смята, че е вирус, макар че не сме се събирали с много хора, освен бабите и дядо й. Много бебета и дечица го карат, Дара днес е добре, дано утре сте бомба. Така се зарадва, че си е вкъщи душицата, видя си кошарата и пианото, а аз - още повече.
Ще й правим детска стая, преди там имаше мухъл зад гардероба и докато ни нямаше бяхме напръскали. Вече изглежда чисто, но според вашия опит, колко време е добре да не се спи след напръскването?
Тери, върнах се да чета назад и видях, че се притесняваш да спиш с Мати. Аз бях така, още повече, бях гледала и няколко филма за СВДС, точно по време на бременността ми. Първият месец, когато можеше, спеше в кошарата си или върху мен, в скута ми, не можех да мигна и нямах сили, но си поръчах антирефлуксно гнездо и се родих. Спеше в него до третия месец, плътно до мен, галих си я, така я кърмех понякога. Друго си е да я чувствам постоянно. След това от четвъртия месец я оградих с възглавницата ми за бременни, тя е огромна и спеше до мен, докато един ден я махнах и оттогава спим гушнати. За мен това е безценно. Не знам кога ще дойде деня да си спи в кошарата, но аз не съм готова.