Хелиантус, пробвай с Хъкълбери приложението. Може би изпускате кога да спи за нощния сън. Вече трябва да има 'нормално' нощно заспиване. За през деня не ке притеснявай, но пробвай да спи в количка, кола, за да не е постоянно гушнат в теб. При баща му заспива ли?
За дневния- Симеон да 6м спеше сам в раницата или в количката при деня, като количката трябваше да се движи непрекъснато. Със счупен крак съм обикаляла с часове, за да спи. Къпех се с него в банята. За 5 мин можех да си измия косата дори. Вечер си спеше. Винаги в 22ч лято. Дори и сега ме чака с хавлията като се къпя.
Борис си спеше в леглото, но понеже Сими беше постоянно с мен заради короната, аз го държах често на ръце, че да заспи дълбоко. После майка като беше тук го срещна и нощния сън на ръце. Сега заспива сам на спалнята и го местя, а баща му пак го носи понякога, че да заспивал бързо. Той също заспива в 22ч. С него трябва да се учен на нормално заспиване, че да го преместя в стаята му. В забавачницата си заспива сам.
За водата. Каква е разликата с АМ. Пак е предимно вода. Хелиантус ветеринар, нека да каже на родителите ни колко бозайници дават вода на бебетата си и как по точно.
В болницата и акушерката ми ми обясни, че при температура над 35С може да се предлага вода на новородено от 2 седмица с лъжичка или шише, но не много и между кърмения/ АМ.
Тери, синдромът беше. Не знам какъв е този вирус през седмица. По-скоро беше емоционална температура, че вчера беше сам на забавачка, че имаше място само за единия и Сими плака, че той остава. Дано да е това и да не се разболява.
Да, ще му сложа ваксината. Дори е и втората доза на морбили. Клинично здрав е и от 1 седмица + не е вдигал температура. Обривът завяхва. Ако педиатърът не го притеснява, мен нищо не ме спира.
Допълнение:
Хелиантус, аз също харесвам нани, нани бебе. Точно от там е това д асоциацията при заспиване. Тъй като заспива ва ръце и все още е много малък да направи плавен преход във фазите на съня, пак му трябва същия стимул за заспиване.
Мъжът ми също не слагаше Сими да спи. Едва на 8м започна и то с голям зор.