И аз съм същата като вас, водя се по него. Хич и не гледам как са другите на тази възраст, много други не ядат нощем от месеци, моят си яде още 2 пъти. За столчета аз също съм непреклонна, даже си домъкнах нашето в самолета, въпреки че ми предлагаха много хора столчета, но не ги знам какви бяха, а някак неудобно беше да питам имат ли краш тестове
. Носи го в слинга демем, да спи така, така и ти можеш да почиваш, ядеш. Спането заедно ще те прероди, няма да се търкулне и ще спите и двамата по- спокойно и повече.
Аз само, че за за всяко нещо в живота съм убедена, че си има обясние и, ако ми будува нощем ровя докато не намеря причина, затова ходих на всички видове консултанти за какво ли не
Павла, реших, че даже няма смисъл да я коментирам мръсотия.
Днес имах кофти преживяване в Майчин дом...Ходихме да взимат кръв за рутинните изследвания, които си му правим 2 пъти седмично. Първо, че няма достъп с количка...не знам какво да кажа. Зарязах я долу и се катерих по етажите пеша, че и асансьор нямаше... Отиваме в лабораторията и питам жената нали от петичката ще му вземете кръв, а тя ми казва аааа не няма да го мъчим. Аз й обяснявам, че цял живот от там му взимаме, на него изобщо не му дреме, че го правим и, ако му вземе от пръста ще плаче и ще го мъчим, спорихме известно време и накрая се съгласих, защото ни трябват изследванията все пак...е плака, но това не е най- лошото. Кръвта се взима върху едни картончета в кръгли гнезда и в Англия са ми обяснили, че трябва да има една капка в гнездо, сама да си капне там, а не да натискаш и да размазваш, както и, че не трябва да се наслояват капки една върху друга, защото така резултатите не са акуратни...ок, но лелята направи мазало, а си носех и картончетата от Англия, а така няма как да ги пратя и трябваше после вкъщи пак да го бода...по- лошото е, че и тук няма да са акуратни резултатите вероятно, само ми измъчи детето. Най- смешното е, че на техните бланки отзад е нарисувано краче и е посочено къде се боде петичката...много се ядосах и потресох. На Борис кракът му повече там няма да стъпи. Взех бланки и сама ще си му взимам и нося в лабораторията, въпреки че вече изобщо не им вярвам. Аз не се справям в София с количка и дете, тук никой не е мислил да им е удобно и лесно на хората, напротив. Явно се забравя и отвиква. С количка и дете нямам опит досега де. Вие сте герои!