И аз така, но то просто няма паузи.
Вероятно сравнявам с другите жени от групата на майки с бебета август. На всички децата спят по минимум 2 часа. Аз така оставам с усещането, че не правя нещо, както трябва. Не го държа буден може би, за да се нахрани и той се буди след 5 Мин. И после се чудя спи ли добре, яде ли добре. Такива неща. Знам че няма еднакви деца и не бива сравнение, но затова питам. Не насилвам детето по никакъв начин. Опитвам разни неща, не стават и продължавам. Да ми се дере детето заради принципа, че се хранели на 2-3 часа, не приемам.
Но всеки път след като го нахраня, приспя и ида долу да ям аз, качвам се след 30-40 Мин и той се дере с пълен глас. Не виждам как ще започнем да излизаме до парка с него, като по пътя няма да го кърмя. За педиатър също. Освен да започна да се цедя, но с неговите хранения на 30 Мин в гърдите ми няма капка за изцеждане.
Много ми се мотае главата вече, но няма да се отказвам. Знам че е период и ще израсте, ще се напаснем. За съжаление не усетих бащинството на мъжа ми. Първия ден бях с ужасен мастит и когато бебето спеше, аз се цедях по 50 Мин, след това кърмене. Два дена отдъхнахме и влязохме в болница, а там си хептен сам, прибрахме се и мъжа ми всеки ден ходи да боядисва в къщата, от утре е пак на работа. Та дните на адаптация си ги изкарах сама и ми се натрупа умората, но го намирам за нормално, отпочинали нови родители няма