Тери, моят опит, дори с некърмени бебета, показва, че до 4м яде и спи когато си иска, освен вечер. Там винаги в един и същи час и със спазване на рутината съм ги слагала. Ако ще да заспят след 1ч, важно е да знаят нощния си сън.
Аз пратих на поискване моите деца. До 2м и на 30 мин съм давала, ако покажат признаци. Не се опитвай да гониш час. Така няма да разбереш неговия ритъм, а ще го 'дресираш' да яде, когато 'трябва'.
Истински предвидим режим наистина на 2те дремки започнаха да имат и двамата. Иначе просто знаех горе долу броя, но не и продължителността или часа на дремките.
Аз си записах всяко хранене и/или кърмене до заместването на хранене, около 1г, за да видя някаква зависимост. Около 4м вече имаше повече режим за хранене, но те не са кърмени толкова.
Билирубинът е приличен. Сигурно в Селена само с онзи уред, който е за чело са мерили.
Борис имаше над 350 и тогава му взеха кръв, защото уредът спря да го хваща. Беше стигнал 400+ преди да започне да пада.
Важното е, че сте си вкъщи.
Това ще остана само лош спомен.
Защо ти превалява от пелените?
Хелиантус, дано полетът да е във време за сън. Кърми или биберон, ако ползва, при излитане и кацане, че да изравнява налягането.
Сими беше на 7м, а Бобо на 5м при първите полети. На 7м беше по-добре, защото го занимавах с книжка. Вие с кого пътувате? Най-добре са турците за мен, но вече ги няма много в Европа с пандемията.