Благодаря ви, ние спим! Борис си заспива между 8 и 8 и 45 вечер и спи сутрин до 7 и 30-8 и 45, като се буди да яде в 12 и 30 и 5 и 30 и пак заспива много бързо, нов човек съм и аз. Майка ми е тук от 2 дни, та и къщата ще оправим. Най- важното е, че и той се чувства по- добре о не е преуморен и мрънкащ постоянно, пак си е вечно усмихнат.
Павла, вярно много му се насъбра на Бобо за кратко време , но съм сигурна, че всичко ще е наред.
Мише, Дари много е пораснала
, прекрасна е. Понитата са малко кофти по характер, а и трудно се гледат, Митко наистина ще трябва самолет да купува скоро, ако така й угажда
Маги, дано бързо й минава на Аделина , а и на теб и да имаш възможност да се погрижиш за себе си малко.
Аз също съм на мнение, че децата трябва да се оставят да си играят и сами да се справят, а не да тичаш по петите им постоянно. При нас е още рано , но Борис вече се върти от гръб на корем, но не може да се върне обратно и се ядосва, но се опитва и го показваме вчера на свекървата, и тя много го съжали, че сме го оставили да се мъчи, но то как ще се научи, ако не се помъчи малко. Спомням си племенницата като прохождаше и си падаше на дупето как не й оставяха възможност сама да стане , а се спускаха поне 3-ма човека към нея да я вдигат, а тя нито плачеше нито нищо, опитваше се сама да си стане, но не й се даваше възможност, много грешно според мен.